Det här händer på FISKEFESTEN 2019

På FISKEFESTEN finns något för alla, scrolla ner så ser du allt som kommer hända

Scrolla neråt för mer information

Öppettider för FISKEFESTEN

Fredag 26/4

kl.12-17


Lördag 27/4

kl.10-17

Scenprogram

På FISKEFESTENs två scener kommer du kunna ta del av intressanta och inspirerande föredrag och presentationer. Fullständigt scenprogram kommer i slutet på april, tills dess presenteras nyheter och deltagare på vår eventsida på Facebook.

Utställare

På FISKEFESTEN kommer du kunna ta del av ett brett branschutbud av utställare, både från företag, föreningar, organisation, myndigheter, kommun och andra.

Vi fyller på listan allt eftersom.

AKtiviteter

På FISKEFESTEN kan du testa utrustning och delta i olika aktiviteter, här finns något för alla åldrar och vi kommer presentera aktiviteter löpande. Men vissa hemligheter kanske vi håller för oss själva... ;-)

Mässkarta, hallskisser m.m.

Här kan du se FISKEFESTENS mässkarta och hallskisser över mässhallarna i Eddahallen och Norrvallas bollhall.

(Obs. Hallskisserna släpps veckan före mässan)

Ta dig till FISKEFESTEN

FISKEFESTEN äger rum på Eddahallen som ligger ca.15 minuters promenad nordöst från Skellefteå centrum och Skellefteå busstation för lokal- och regionaltrafik. Lokaltrafiklinjer som passerar Eddahallen är linje 1 & 2, kliv av på hållplatsen Norrvalla.


Bilparkering är begränsad i området, lämna gärna bilen hemma om du har möjlighet. Kommunala parkeringsplatser finns vid Torsgatan samt vid Skellefteå Kraft Arena/Folkparken, några minuters promenad från Eddahallen. Gångvägen här mellan kommer vara skyltad.

Mässparkering

Användbara länkar för planering av ditt besök

Adress för FISKEFESTEN 2019

Eddahallen

Norrvallagatan 1

931 37

Skellefteå

Köp din biljett till FISKEFESTEN

Läs vår mässtidning!

I samarbete med den lokala tidningen Skellefteåguiden har vi tagit fram en mässtidning för FISKEFESTEN som du kan läsa genom att klicka på knappen här under.

Gör en maxad helg i Skellefteå!

Förutom ditt självklara besök på FISKEFESTEN finns mycket annat att se och göra i Skellefteå under sista helgen i april. Gå på konsert, njut av god mat eller upptäck utflyktsmål och upplevelser i närområdet. Här hittar du tips för att planera ditt besök till Skellefteå.

Boende

Det finns många alternativ för hotell och boende i Skellefteå, flera som ligger inom 10 minuters promenad från Eddahallen och FISKEFESTEN. Klicka på knappen för att se utbudet och boka ditt boende.

Upplev

När du frossat i allt som finns på FISKEFESTEN kan det vara kul att få andra intryck och upplevelser. Förutom högklassiga restauranger att besöka kan du till exempel passa på att gå på konsert med P3 Guld-vinnarna Graveyard på lördagskvällen.

Njut!

En viktig del av fisket är natur-upplevelsen. I Skellefteå naturen alltid nära till hands och självklart vill vi rekommendera dig att passa på att komma ut en sväng under ditt besök. Oavsett om det är en liten promenad eller en heldagsutflykt så finns mycket att upptäcka.

Upplev fisket i Skellefteå!

Just den här helgen är kanske inte fisket din reseanledning till Skellefteå, men en annan gång kan det vara det. I Skellefteå kommun finns massor av vatten och möjligheter till fiske. Här finns fler 1 500 sjöar, fem stora kustmynnande älvar, fler än 1000 namngivna vattendrag och över 42 mil kuststräcka att utforska. Klicka på knappen så hittar du mycket nyttig information och tips om fiske i Skellefteå.